FOCWA

Focwa
AutoschadeherstelFocwa Eurogarant bedrijf
FOCWA telt circa 1300 aangesloten autoschadeherstelbedrijven, waaronder Ness Kose autoschade

Vlot, veilig en vakkundig schadeherstel
De FOCWA schadehersteller Ness Kose beschikt over zeer geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid personeel. Zij zorgen er voor dat uw auto, hoe ernstig de schade ook was, na reparatie precies voldoet aan de vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen.

Vervangend vervoer
Bij een FOCWA schadebedrij is altijd vervangend vervoer beschikbaar. Zo ook dus bij Ness Kose autoschade en blijft u dus gewoon mobiel!

Kwaliteit
FOCWA staat voor professionaliteit en kwaliteit. FOCWA heeft zelfs een speciaal op de autoschadebranche toegesneden kwaliteitszorgsysteem ontwikkeld: KZS of Kwaliteitszorg Systeem Schadeherstelbranche. Dit houdt in dat er wordt gewerkt volgens precies omschreven procedures en werkprocessen en dat afspraken altijd worden vastgelegd. Dus nog meer zekerheid!

Complete afhandeling met verzekering
Veel grote verzekeraars en leasemaatschappijen verwijzen hun verzekerden respectievelijk klanten voor het schadeherstel rechtstreeks door naar FOCWA-Eurogarantbedrijven. Zij verzorgen de complete afhandeling met de verzekering. Dus GEEN rompslomp voor u!

FOCWA autoschadeherstelbedrijven zorgen zo nodig ook voor montage van nieuwe autoruiten. Ook heel wat bedrijven zorgen tegenwoordig voor de montage van open daken en bieden de nieuwste reparatietechnieken, zoals kunststofreparaties en uitdeuken zonder spuiten.